Борг населення Житомирщини з оплати послуг ЖКГ збільшився до 180 млн грн

Борг населення Житомирщини з оплати послуг ЖКГ збільшився до 180 млн грн
У Житомирській області борг населення за оплату житлово-комунальних послуг склав 180,4 млн. грн.

Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Житомирській області.

Протягом січня-квітня 2015 року населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 436,2 млн. грн.

Серед міст та районів області найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги спостерігався у Романівському, Бердичівському, Андрушівському та Любарському районах, найнижчий - у Попільнянському, Лугинському, Радомишльському районах та місті Коростені.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у квітні 2015 року порівняно з відповідним періодом 2014 року збільшилися на 36,9% і з урахуванням електроенергії (150 кВт/год) становили 466,05 грн.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг протягом квітня 2015 року збільшилася на 3,3 млн. грн., або на 1,8%, і на кінець місяця становила 180,4 млн. грн., середній термін заборгованості за всі види послуг склав 1,7 місяця.

За інформацією облстату, зростання заборгованості зафіксовано у багатьох регіонах області, за винятком Барановського, Андрушівського, Овруцького, Коростишівського районів і міст Новоград-Волинського, Житомира, Бердичева, а також Бердичівського, Брусилівського, Любарського, Новоград-Волинського, Романівського, Червоноармійського та Черняхівського районів, де на кінець звітного періоду заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг відсутня.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.