Житомирводоканал скинув у Кам'янку неочищені стічні води

Житомирводоканал скинув у Кам'янку неочищені стічні води
11 червня, на «гарячу лінію» Державної екологічної інспекції в Житомирській області надійшов дзвінок від жителя Житомира, який повідомив, що в річку Кам'янка, стікають синьо-зелені нечистоти.

Про це інформує Державна екологічна інспекції.

З виїздом на місце 11 і 12 червня був зафіксований аварійний скид неочищених стічних вод КП «Житомирводоканал» внаслідок чого відбулося забруднення річки Кам'янка. Фахівцями були відібрані проби аварійних скидів.

Вищезазначене комунальне підприємство систематично не повідомляє Інспекції про аварійних ситуаціях в результаті яких відбуваються забруднення водних об'єктів. В даний час продовжуються роботи по ліквідації аварійної ситуації силами КП «Житомирводоканал» з метою недопущення подальшого забруднення річки.

Екологічна інспекції повідомляє, що за результатами лабораторних досліджень відповідальні особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності, а також нараховані збитки за забруднення водних об'єктів.

Як повідомляв «Журнал Житомира», в селі Тетерівка під Житомиром відходи м'ясопереробного підприємства скидають у річку Тетерів.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.