Торговці квітами засудили Житомирську міськраду

Торговці квітами засудили Житомирську міськраду
Житомирська міська рада програв черговий суд стихійним торговцям квітами на вулиці Небесної сотні (колишня Московська). Тепер, рішення про заборону вуличної торгівлі призупинено.

Вчора, 10 червня на третьому пленарному засіданні 47-ї сесії Житомирської міськради депутати повинні були розглядати питання про заборону несанкціонованої торгівлі на вулиці Небесної сотні.

Депутатам пропонувалося заборонити всі види несанкціонованої торгівлі та розміщення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності по вулиці Небесної сотні, з огляду на важливість вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні.

На закінчення юрдепартаменту до цього проекту рішення зазначено, що зараз немає підстав для прийняття рішення про заборону торгівлі на вулиці Небесної Сотні, так як 28 травня Житомирський апеляційний адмінсуд відмовився задовольнити апеляційну скаргу Житомирської міськради та залишив без зміни рішення Корольовського райсуду Житомира від 1 квітня – без змін.

Нагадаємо, 1 квітня Королівський райсуд Житомира призупинив рішення Житомирської міськради від 11 березня 2015 року №857 «Про хід виконання рішення міськради від 18 червня 2014 року №725 «Про впорядкування торгівлі на вулицях, площах і тротуарах міста » до винесення рішення по суті.

Раніше, в березні 2015 перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що квіткарі з вулиці Небесної Сотні заблокували рішення міськради про заборону вуличної торгівлі.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.