В Житомирі спіймали на хабарі ще одного високопоставленого держслужбовця

В Житомирі спіймали на хабарі ще одного високопоставленого держслужбовця
Сьогодні, 21 липня, в Житомирі на хабарі спіймали заступника керівника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

Про це повідомили у Житомирській обласній прокуратурі.

"Під час проведення слідчих дій спільними зусиллями управлінь СБУ та МВС в області та прокуратури Житомирської області викрито одного з заступників керівника Головного територіального управління юстиції в області під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 6 тис грн", - йдеться в повідомленні прокуратури.

За «винагороду» в 6000 держслужбовець пообіцяла представнику фермерського господарства посприяти у державній реєстрації 120 договорів на оренду земельних ділянок. Зараз вирішується питання про обрання затриманій особі запобіжного заходу і відсторонення її від посади.

Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди посадовою особою, яка займає відповідальне становище).

Нагадаємо, в минулому місяці, керівник Житомирського Держземагентства Володимир Михалець, якого затримали за вимагання хабарів, вийшов з СІЗО під заставу.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.