«Житомирводоканал» нарощує борги за електроенергію: вже майже 24 млн гривень

«Житомирводоканал» нарощує борги за електроенергію: вже майже 24 млн гривень
ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» оприлюднило перелік комунальних та державних підприємств, що мають борги за використану електроенергію станом на 1 серпня.

Про це повідомляє компанія ПАТ «Житомиробленерго».

За даними енергетичної компанії, в липні КП «Житомирводоканал» розрахувалося за поточні постачання електроенергії лише на 63%. Таким чином, борг водоканалу перед обленерго, в порівнянні з попереднім місяцем виріс на 2,1 млн. грн. і сьогодні становить майже 24 млн. грн.

Бердичівський водоканал має 3,4 млн. гривень заборгованості. Борг Новоград-Волинського підприємства становить 2,7 млн. гривень.

Як повідомляв «Журнал Житомира», раніше на сайті КП «Житомирводоканал» з'явилася інформація і фотографії приватних будинків боржників за послуги водопостачання. Керівництво водоканалу зазначало, що заборгованість населення перед підприємством становить понад 19 млн. грн.

Нагадаємо, З 1 по 18 серпня у Житомирі проходить відключення боржників від послуг водопостачання. Відключати від послуг водопостачання будуть тих абонентів, які протягом трьох місяців не сплачували за отримані послуги.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.