У Житомирі забудовник «Укрвійськбуд» витрачав гроші інвесторів не за призначенням

У Житомирі забудовник «Укрвійськбуд» витрачав гроші інвесторів не за призначенням
У Житомирі, інвестори збанкрутілого Державного підприємства «Укрвійськбуд» три роки оббивають пороги кабінетів чиновників вимагаючи вирішити питання з будівництвом багатоквартирного будинку, в яке вони вклали свої гроші.

Ще в 2009 році Державне підприємство Міністерства оборони «Укрвійськбуд», яке мало побудувати в Житомирі на проспекті Миру, 36, дев'ятиповерховий будинок, підприємство збанкрутувало, будівництво заморожене, а люди, інвестори, залишилися без житла і без грошей.

Вже більше трьох років сім'ї, які вклали гроші в будівництво дев'ятиповерхівки, шукають правди в провладних кабінетах, а отримують традиційні відписки.

Більшість людей, щоб купити житло, скористалися іпотекою.

Виплачуючи іпотеку банкам і не маючи де жити, люди в розпачі пишуть чиновникам, Президенту, Прем'єр міністру, Міністру оборони.

Відповідь, як правило, отримують один - чекайте, все буде добре.

Чекати відповіді довелося недовго - Державне підприємство Міністерства оборони «Укрвійськбуд» стало банкрутом.

Тепер відстояти своє право на оплачене житло людям стало ще важче.

Колишній головний інженер філії «Укрвійськбуд» Володимир Цалко підтвердив нецільове використання коштів державним підприємством.

- Цікавим фактом для Житомира є і те, що в минулому році всі приватні забудовники отримали з державного іпотечної установи кошти на добудову незавершених будинків, а державне підприємство «Укрвійськбуд» такої довіри не заслужив, - сказав Цалко.

На сьогоднішній день доля будівництва будинку і самих інвесторів вирішується Київським Господарським судом, який ділить майно забудовника.

От тільки, чи вистачить цього майна, для того, щоб покрити витрати інвесторів?

Источник: 20 хвилин

Система Orphus
Комментарии
dryg 4 декабря 2011 15:01
http://www.youtube.com/watch?v=zuJwXC7rXtQ ___Еліта центр по житомирські
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.