Заклад у центрі Житомира, де займаються діти залишивсь без тепла

Заклад у центрі Житомира, де займаються діти залишивсь без тепла
Ця зима стала великим випробуванням для Житомира. У місті мерзнуть ветерани, школярі і прості жителі.

Батьки маленьких житомирян, які займаються в Житомирському центрі творчості дітей та молоді (колишній Палац піонерів) скаржаться на те, що вже два тижні поспіль на першому поверсі будівлі батареї зовсім не гріють. За словами тепловиків, причина холодних батарей - це наслідки аварії в районному відділенні міліції.

- У результаті аварії в Корольовському райвідділі міліції міста Житомира, там вирвало заглушку з батареї, і в 5:00 Центр був позбавлений подачі гарячої води. - Каже Микола Полівода, директор Центру творчості дітей. У підсумку 10 стояків центру замерзли.

І хоч наслідки аварії майже ліквідовано, багато стояків вже теплі, але на першому поверсі батареї два тижні залишаються холодними. Температура в танцювальних залах для дітей не підвищується понад 16 градусів.

- Холодно. Так не повинно бути. Діти починають танцювати і першими у них страждають ноги. Тому що розігріта нога в холодному приміщенні, це не дуже добре. - Каже художній керівник ансамблю "Ритм", Тетяна Мельник.

У чому б не була причина холодних батарей, факт залишається фактом - діти мерзнуть, а вирішувати проблему ніхто не поспішає. Так що одягайте своїх діточок тепліше і, мабуть, чекайте весни.

Нагадаємо, в листопаді 2011 року, через сильний вітер, з даху Житомирського центру дитячої творчості зірвало металеву обшивку. Листи обшивки розкидало по всій площі С.Корольова. МНСники змушені були тоді заблокувати проїжджу частину навколо будівлі.


Источник: Союз-ТВ

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.