Міністр Близнюк у Житомирі закликав всіх утеплювати будинки та проводити енергоаудит. ВІДЕО

Міністр Близнюк у Житомирі закликав всіх утеплювати будинки та проводити енергоаудит. ВІДЕО
Під час відвідання заводу з ізоляційних матеріалів, що знаходиться у Житомир по вулиці Промисловій Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк закликав робітників заводу та всіх житомирян утеплювати будинки.

І допомагати у цьому має продукція яку виробляє завод тепло-звукоізоляційні плити з мінеральної вати на синтетичному зв'язуючому, призначені для теплової та звукової ізоляції будівельних конструкцій в житловому, громадському та промисловому будівництві, теплової та звукової ізоляції поверхонь енергетичного устаткування, технологічного обладнання, трубопроводів, транспортних засобів.

Говорячи про введення в експлуатацію даного підприємства Анатолій Близнюк, заявив:

- Те, що зробили Ви, це якраз те, тім запитанням, і ринковій економіці, яка є. І коли Ви кажете, що я буду Вам допомагати, збувати вашу продукцію – я не буду цього робити.

Потім Близнюк звернувся до робітників заводу:

- Люди добрі, ми Вам дамо гроші, дешеві гроші, а Ви будуйте. Не буде ж Близнюк міністр для вас будувати, - моє завдання створити для цього умови, - заявив Близнюк.

Також міністр закликав проводити енергоаудит.

- Держава дає під 2% кошти, але, ми купуємо газ, бо у нас його немає і енергоносії. Тому робіть енергоаудит своїх будинків. Це ваші будинки – створюйте ОСББ, кооперативи та інші форми згідно чинного законодавства. І якщо ваш будинок буде енергоефективний, то ви будете платити 40 євро в місяць, а якщо ваш будинок не ефективний, і ви використовуєте на обігрів одного квадратного метра 100 кіловат, то ви платите 140 євро.

Детальніше прямо мову щодо енергоефетивності утеплення будинків дивіться у відео:


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.