«Арена Львів»: стадіон за лаштунками. ВІДЕО

«Арена Львів»: стадіон за лаштунками. ВІДЕО
Інформаційний центр «Україна-2012» пропонує вашій увазі новий ролик про життя «Арени Львів» напередодні Євро-2012. Відео відзнято на матчі ФК «Карпати» - ФК «Олександрія», що відбувся 25 березня 2012 року.

У центрі уваги – не футбольний поєдинок, а люди на стадіоні. Хто готує газон, що відбувається у зоні гравців за декілька годин до гри, як приїжджають команди, як збираються та вболівають прихильники команд – все це було у фокусі операторів.

Цього дня на матчі були присутні майже 12 тисяч вболівальників. Нагадаємо, зустріч закінчився з нічийним рахунком 1:1.



Зазначимо, що інспекцію щодо останніх приготувань стадіону до Євро-2012 3 квітня 2012 року особисто провів голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк. Керівник Львівщини оглянув приміщення арени, а також провів нараду, на якій порушив питання енергозабезпечення стадіону, благоустрою прилеглої до стадіону території, зокрема голова Львівської облдержадміністрації дав розпорядження організувати аудит на предмет приведення прилеглої території до порядку: виставлення рекламних щитів, білбордів тощо.

Під час наради також обговорено питання освітлення об’їзної дороги та стадіону, а також тимчасового з’їзду на стадіон від Кільцевої дороги.

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.