У Житомирі капітально ремонтують частину вул. Великої Бердичівської. ВІДЕО

У Житомирі капітально ремонтують частину вул. Великої Бердичівської. ВІДЕО
У Житомирі на вулиці Великій Бердичівській в асфальт закатують 1 мільйон гривень. Тут проводиться якісний ремонт дорожнього покриття.

Як повідомляв портал ZThata, асфальт замінюють на ділянці від вулиці Жуйко до вулиці Гагаріна. Нині рух для транспорту повністю перекрито, а комунальники обіцяють виконати усі роботи за два дні.

- При виконанні цих робіт задіяно 18 одиниць спецтехніки, з них 12 самоскидів, 3 дорожніх катка і 2 асвальтовкладника. Сюди ми ставимо максимально техніки, щоб в найкоротші терміни виконати всі ремонтні роботи. - Говорить Віталій Шевчук, заступник начальника управління комунального господарства.

Замість розбитої дороги тут кладуть шар асфальтового покриття в 5 см. За проектом в асфальт закатають 1 млн. грн. Новий асфальт покладуть на 4500 кв.м. проїжджої частини і 500 кв.м. тротуару.

Нагадаємо, під час проведення капітального ремонту по вул. В.Бердичівській рух транспорту буде перекрито з 9:00 27 вересня до 20:00 28 вересня 2012. Рух транспорту було спрямовано по вул. Гагаріна, вул.1-го Травня, вул. Льва Толстого.

Рух тролейбусів було направлено по вул.Шевченка - вул.Пушкінській - вул.Коцюбинського і вул.Ціолковского - вул.Космонавтів - вул.Селецькій.


Источник: Союз-ТВ

Система Orphus
Комментарии
extessahnitle 3 ноября 2012 14:59
http://vk.com/monkeystyles Вступайте!
Midesinusin 9 ноября 2012 18:39
Купить качественную косметику http://chandi.kiev.ua Натуральный шампунь для волос CHANDI, маски для лица,Краска для волос Чанди, маски для роста волос. Работаем по всей Украине и СНГ. Ищем представителей в регионах.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.