Сучасні зупинки у Житомирі: стали відомі нові подробиці. ВІДЕО

Сучасні зупинки у Житомирі: стали відомі нові подробиці. ВІДЕО
Стали відомі нові плани про встановлення 14 сучасних павільйонів на зупинках Житомира.

Про майбутнє цього проекту розповів Андрій Умінський - комерційний директор компанії «Автоимидж», яка керує розробленням і реалізацією цього проекту, що включає систему GPS-спостереження за пасажирським транспортом, на вже відомою нам схемою «Дозор».

Днями Умінський, відповідаючи на питання житомирянок, які шукали анонсовану розетку для підзарядки мобільного телефону у павільйоні на зупинці пл. Королева, повідомив наступне: "Розетки поки немає. Ця зупинка експериментальна і буде демонтована, тому допрацьовувати її вже не станемо. Зупинка буде замінена, незабаром, на серійну, розміром 6,5 м, з підсвіткою всередині, дерев'яними лавками, новим електронним табло та підзарядкою. Враховано все те, що почули з критики. Серійні зупинки будуть встановлені до кінця лютого, якщо дозволять погодні умови. Фізична готовність на 15 лютого в кількості 5 штук".

Також Андрій Умінський розповів інші цікаві подробиці: "31 жовтня ми отримали дозвіл на встановлення зупинкових павільйонів, після презентації зразка. Час пішло на збір критики, тестування електронного табло прогнозування прибуття транспорту, ну і самого виробництва. До весни в 31 житомирському тролейбусі будуть встановлені автоматичні системи озвучення зупинок, які будуть озвучувати зупинки всередині салону тролейбуса і номер маршруту назовні. До весни буде і WI-FI. Все йде правильно і за планом".

Нагадаємо, павільйон-зупинка була представлена 31 жовтня 2014 року. Вона має WI-FI, урни, металеву лавку під дахом на 2 людини, камеру відеоспостереження та інформаційне табло.

Під час презентації було заявлено, що незабаром у місті з'являться ще 14 подібних зупинок, однак за 3,5 місяці вони встановлені так і не були.


Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.