Конференція: «Проблеми і тенденції в девелопменті житлового будівництва»

Конференція: «Проблеми і тенденції в девелопменті житлового будівництва»
Центр Торгових Компетенцій організовує конференцію - «Проблеми і тенденції в девелопменті житлового будівництва». Цей захід буде проходити у павільйоні київського Виставкового центру "ACCO International". Дати проведення 01.12 - 02.12.2011

Будуть розглядатися такі теми:

Тема 1: Ситуація на ринку житлової нерухомості: підсумки, тенденції та перспективи девелопмента.

Тема 2: Інструменти збільшення обсягів будівництва і продажів житла в сучасних економічних умовах. / Споживчі переваги покупців житла?

Тема 3: Програма «Доступне житло»: переваги для девелопера або споживача?

Тема 4: Фінансування придбання - як глибокий ринок кредитування? Перспективи і механізми розвитку іпотеки після кризи.

Тема 5 (Дискусійна панель): Новий Податковий кодекс та його вплив на ринок житлової нерухомості в майбутньому: думка девелоперів.

Тема 6: Особливості формування сегмента заміської нерухомості Києва. / Пропозиції на ринку заміської нерухомості: прогнози / Портрет сучасного споживача малоповерхової будівлі: вимоги до екології об'єкту і оточення

Тема 7: Огляд технологічних рішень в малоповерховому будівництві. Управління та оснащення котеджних селищ: як підвищити дохід від експлуатації?

Тема 8 (Дискусійна панель): Архітектура і будівництво майбутнього: екологічне і економічне житло. Чи може житло бути комфортним, безпечним, незалежним від загальних комунікацій і доступним за ціною?

(044) 458 4621

Источник: http://expoua.com

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.