Житомирський комбінат силікатних виробів отримав 30 га лісу

Житомирський комбінат силікатних виробів отримав 30 га лісу
Кабінет міністрів Україна дозволив передати ПАТ "Житомирський комбінат силікатних виробів" (Житомир) 30 га лісу для розширення кар'єру з добування пісків в Житомирській області.

Згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України № 40-р від 18 січня, ділянка розташована за межами населених пунктів Житомирського району Житомирської області площею 30 гектарів (ліси) буде вилучена з постійного користування державного підприємства “Житомирське лісове господарство”, та передана в оренду на строк дії спеціального дозволу на користування надрами із зміною цільового призначення публічному акціонерному товариству “Житомирський комбінат силікатних виробів” для розширення кар’єру з видобування піску.

Згідно розпорядження Житомирській райдержадміністрації поручено укласти договір оренди земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 цього розпорядження, в установленому законодавством порядку.

Публічне акціонерне товариствд “Житомирський комбінат силікатних виробів” зобовязане відшкодувати відповідно до законодавства втрати лісогосподарського виробництва та збитки, завдані державному підприємству “Житомирське лісове господарство” внаслідок вилучення земельної ділянки.

Довідка ZThata:


Пiприємство було засновано в 1964 роцi як завод по виробництву силiкатної цегли. Протягом декiлькох рокiв збудовано ще ряд заводiв. 20 липня 1994 року пiдприємство перетворено та зареєстрована як Вiдкрите акцiонерне товариство "Житомирський комбiнат силiкатних виробiв". В звiтному i попередньому роках рiшення про реорганiзацiю Товариства (злиття, подiл, приєднання, перетворення, видiл) не приймались.

Пiдприємство є вiдкритим акцiонерним товариством, керiвним органом якого є загальнi збори акцiонерiв. Комбiнат складається з трьох заводiв по виробництву цегли силiкатної, пористих блокiв, бетонних виробiв, виробiв з деревини, вапняного тiста та iн.

Основна мета пiдприємства - виробництво високоякiсних матерiалiв та реалiзацiя їх на ринку будiвельного сектору Житомирського регiону, Київської, Вiнницької, Рiвненської, Закарпацької, Волинської, Хмельницької областей.

Згідно річної фінансової звітності комбінат завершив 2010 рік з чистим збитком у 3 525 000 грн проти чистого прибутку за 2009 рік у розмірі 6 689 000 грн; його чистий дохід в 2010 році зменшився на 14,2% - до 51465000 грн.

Основними акціонерами ПАТ "Житомирський комбінат силікатних виробів" до кінця третього кварталу 2011 року виступали дві фізичні особи, що володіють по 64,5947% і 26,9554% акцій.

Статутний капітал ПАТ "Житомирський комбінат силікатних виробів" до кінця 2010 року становив 2205000 грн.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.