Аеродрому у Житомирі більше не існує

Аеродрому у Житомирі більше не існує
Вчора 22 березня, на засіданні земельної комісії Житомирської міськради депутати підтримали проект рішення сесії про землі аеропорту.

Члени комісії підтримали проект рішення про відмову дочірньому підприємству «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд» в поновленні договору оренди земельної ділянки площею 49,7926 га по вул. Авіаторів, 9 в м. Житомирі.

Є рішення департаменту авіаційних перевезень та аеропортів Державіаслужби України від 24.11.2011г. про те, що аеродром «Житомир (Смоківка)» виключено з Державного реєстру цивільних аеродромів України та свідоцтво про його реєстрацію анульовано. Підставою для цього стала відсутність інструкції з польотів в районі аеродрому.

Земельна комісія проголосувала за список рекомендацій-доповнень до рішення сесії.

Зокрема, ТОВ «Акорд» пропонується протягом місяця (після прийняття рішення) звернутися до міськради для отримання дозволу на складання проекту землевідведення під об'єктами нерухомості за ул.Авіаторов, 9.

Також земельна комісія пропонує не тільки відмовити у поновленні договору оренди, але і зарахувати земельну ділянку площею майже 50 га до земель міської ради, не наданих у власність та користування.

Якщо рішення з доповненнями на сесії Житомирської міськради 29 березня буде прийнято, то, можливо, з часом буде проведений аукціон з продажу не тільки 5,4 га землі по вул.Корольова, 39, але і 49,8 га по вул.Авіаторов, 9 .

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.