Отримати державні акти на землю житомирянам буде простіше аж у 2013 році

Отримати державні акти на землю житомирянам буде простіше аж у 2013 році
Головне управління Держкомзему у Житомирській області заявляє, що отримувати державні акти на землю буде простіше тільки у наступному, 2013 році.

Чимало випадків та дорікань з приводу того, що люди чекають свої держакти роками, а причина виявляється через неякісну роботу ліцензіатів, тобто через помилки у виготовлених ними документах, приміром, у кадастровому номері, у вирахуванні координат, площ або ж у прізвищі та адресі, тоді процес оформлення затягується, доводиться повторно проводити роботу.

Через це створюються черги, «оббивання порогів», марнування часу та довгі місяці, іноді роки, чекань. Тому громадянам слід ретельно відноситися до підбору землевпорядних організацій по виготовленню документацій, віддаючи перевагу державним.

Прийнятий у липні минулого року Закон «Про Державний земельний кадастр», який вступає в силу з 2013 року, кардинальним способом змінить ситуацію в питаннях по видачі правовстановлюючих документів на землю.

Усі районні управління Держкомзему переходять на новітнє сучасне програмне забезпечення, що сприятиме прискоренню і завершенню автоматизації усіх процесів, всі кадастрові процедури здійснюватимуться за принципом «єдиного вікна».

Достатньо звернутися виключно до районного відділу Держкомзему, і там же протягом чітко встановленого терміну отримати потрібні документи. Виснажливі походи «по кадастр» в обласний центр або до будь-яких інших інстанцій стануть не потрібні, а особисті звернення до райвідділів Центру державного земельного кадастру з обмінними файлами, проектно-технічною документацією та «словами вдячності», як жахливий сон, назавжди залишаться в минулому.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.