Житомирська міська рада виставить на продаж під будівництво три земельні ділянки у місті

Житомирська міська рада виставить на продаж під будівництво три земельні ділянки у місті

Житомирська міська рада оголошує конкурс на визначення суб'єктів оціночної діяльності на проведення робіт з експертної грошової оцінки трьох земельних ділянок.

Мета проведення незалежної оцінки - визначення ринкової вартості земельних ділянок з метою продажу шляхом викупу.

Як повідомили порталу ZThata у прес-службі міськради, на продаж будуть виставлені три ділянки:

- земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 1,5533 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об’єкта: м. Житомир, вул. Баранова,84.

- земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,1539 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об’єкта: м. Житомир, вул. С.Наливайка, 49-в.

- земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,1059 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Адреса об’єкта: м. Житомир, вул. Промислова, 13.

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні до 22.10.12 включно подати до управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради (майдан ім.С.П.Корольова,6 кім.24) заяву та конкурсну документацію.

До підтверджуючих документів належать:

 

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
  • копія ліцензії Державного комітету України по земельних ресурсах; копія свідоцтва про реєстрацію в державному реєстрі оцінювачів;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Державним комітетом України по земельних ресурсах;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки земельних ділянок).


До підтверджуючих документів можуть додаватися рекомендації та висновки контролюючих органів та інших державних установ щодо практичної діяльності претендентів.


Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Конкурсна документація подається по кожному об’єкту окремо.

Конкурс відбудеться 26 жовтня 2012 року в приміщенні Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П.Корольова,4/2. Телефон для довідок: 8 (0412) 42-15-34.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.