Володимир Олійник: Опозиція зацікавлена в хаосі, щоб звинуватити владу в неспроможності та зайвий раз пропіаритись

Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що представники опозиційних фракцій Верховної Ради відмовились брати участь у розробці нового виборчого законодавства, щоб зірвати процес ухвалення відповідного закону і, звинувативши владу в неспроможності, зайвий раз пропіаритись. Про це він заявив у кулуарах парламенту в середу, 2 листопада.

«Опозиція не відреагувала на пропозицію долучитися до розробки закону про вибори. Їхня поведінка взагалі дивна – опозиція має показувати приклад консолідації, а вона подала 12 законопроектів», – аргументував депутат.

За словами політика, всі ці законопроекти були провалені, бо за них не голосували навіть представники опозиції. «Найбільше голосів набрав законопроект Юрія Ключковського – 148 голосів», – уточнив Володимир Олійник.

Він також повідомив, що минулого понеділка під час Погоджувальної ради в ході дискусії щодо розробки та ухвалення виборчого законодавства представник опозиційної фракції «НУ-НС» заявив, що у випадку, якщо до четверга не буде внесено новий законопроект про вибори народних депутатів, фракція взагалі відмовляється заходити до сесійної зали й працювати.

«Це ж абсурд! Не можна з понеділка до четверга розробити новий законопроект, забезпечити його експертизу спеціалістами Венеціанської комісії та внести документ на розгляд до сесійної зали», – обурився парламентарій.

«Це свідчить про одне: опозиція зацікавлена в хаосі до певного часу, щоб показати, ніби влада не здатна ухвалити закон, і на цьому ще раз пропаритись. Тому я не бачу, щоб сама опозиція йшла на консолідовані дії з владою, бо вона не може домовитись всередині себе», – підсумував В. Олійник.

Прес-служба Партії регіонів


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.