CDMAua забезпечив зв'язком Житомирську дитячу обласну лікарню

В межах програми соціальної відповідальності оператор зв'язку та 3G-інтернету CDMA забезпечив якісним стільниковим зв'язком Житомирську обласну дитячу лікарню.

Житомирській обласній дитячій лікарні були надані абонентські термінали з підключенням до послуг зв'язку CDMA з прямим міським номером, а також спеціальні пільгові тарифи, повідомляє прес-центр компанії.

Нагадаємо, що CDMA надає посильну допомогу закладам охорони здоров'я та громадьским організаціям. Серед них Центр "Позитивне життя" (лікування наркотичної залежності та підтримка людей, які живуть із ВІЛ), який був забезпечений стільниковим зв'язком та мобільним інтернетом за технологією EVDO Rev.A, громадська організація взаємодопомоги та захисту інвалідів "Авеста" в м. Буча (Київська область) та інші організації. Крім того, CDMA співпрацює з "Українською Службою Порятунку", мета якої - взаємодія з державними органами у створенні єдиної системі попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій та надання допомоги громадянам".

"Коли адміністрація Житомирської обласної дитячої лікарні звернулась до нашої компанії по допомогу, ми оперативно прийняли позитивне рішення, - коментує Андрій Хоменко, директор з маркетингу та продажу CDMA. – Впевнений, що наша компанія була обрана не випадково, адже CDMA справедливо вважається одним з найекологічніших стандартів стільникового зв'язку з низьким рівнем випромінювання абонентського обладнання, що особливо важливо для установ та спеціалістів, які працюють зі складним медицичним обладнанням".

"Ми вдячні CDMA за підтримку та співпрацю, - коментує Віктор Марченко, головний лікар Житомирської дитячої обласної лікарні. - Впевнений, що якісний зв'язок та ІТ-інфраструктура є одним з найважливіших елементів, від якого залежить ефективна робота будь-якої медичної установи. А здоров'я наших громадян та підвищення якості медичних послуг - це висока мета, яка може об'єднати зусилля держави, бізнесу та сіспільства".


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.