На Рівненщині СБУ передала до суду кримінальну справу щодо контрабанди тютюнових виробів

За повідомленням Прес-центру СБ України, завершено досудове слідство у кримінальній справі стосовно двох громадян України, які у травні цього року намагалися переправити з України до Литви тютюнові вироби на суму майже 5,6 мільйонів гривень.

Співробітники СБУ спільно з працівниками митниці виявили контрабандний товар під час митного огляду залізничного вагону. Коробки з цигарками – майже 500 тисяч пачок без марок акцизного збору – були приховані за мішками із задекларованим товаром.

У вересні ц.р. співробітники СБУ встановили та затримали двох осіб, причетних до цієї контрабандної оборудки.

Стосовно затриманих рішенням суду було обрано запобіжний захід – взяття під варту.

Під час обшуку в одного із правопорушників було виявлено та вилучено незареєстровану вогнепальну зброю: мисливській нарізний самозарядний карабін моделі «Вулкан ТК» та пістолет «ПМ-Т» з набоями до них.

Кримінальна справа стосовно двох обвинувачених за ч.2 ст.15 (закінчений замах на злочин) та ч.2 ст.201 (контрабанда), а щодо одного із обвинувачених ще й за ч.1 ст.263 (зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального Кодексу України із затвердженим обвинувальним висновком скерована до Рівненського міського суду.


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.