У Житомирі відкрили чергове відділення російського банку

На перехресті вулиць Київської і Східної у Житомирі відкрито відділення Сбербанку Росії. В обласному центрі це вже друге представництво міжнародного банку з понад сторічною історією. Ще рік-два тому відкриття фінансової установи в обласному центрі нікого б не здивувало. Однак, нині банки зазвичай навпаки закриваються. Винятком став Сбербанк Росії, ще одне відділення якого нещодавно відкрили у Житомира.за адресою 3/75.

Акціонерне товариство СБЕРБАНК РОСІЇ є дочірнім банком Сбербанку Російської федерації і є найбільшим банком в Росії, центральній та східній Європі. Цьогоріч цій фінансовій установі виповниться 170 років з дня заснування. Нині як і за всю історію робота Сбербанку вирізняється стабільністю та високим рівнем довіри з боку населення.

За словами Ігора Чорного СБЕРБАНК вирізняє індивідуальний підхід та розуміння потреб кожного клієнта. Банк надає різноманітні банківські послуги, кредити та відкриває вклади за найбільш вигідними умовами. Тому вже в перші хвилини роботи у банку є перші клієнти, які прийшли до щойно відкритої фін установи, адже довіряють саме «СБЕРБАНКУ».

На урочистому відкритті був присутній і народний депутат України Микола Рудченко. На його думку з відкриттям ще одного відділення «СБЕРБАНКУ Росії» лише покращиться якість фінансових послуг. До того ж, вважає народний депутат, це лише сприятиме здоровій конкуренції на банківському ринку.

Підтримує народного депутата і перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, на його думку робота такого стабільного банку як СБЕРБАНК, що має світове ім’я допоможе економічному розвитку області. Загалом керівництво СБЕРБАНКУ обіцяє за три роки на Житомирщині відкрити ще шість нових відділень


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.