Відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради

Вчора відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради. Розглянуто питання щодо виконання плану соціально-економічного розвитку та бюджету міста за 9 місяців цього року та визначено завдання поліпшення роботи виробничих, соціальних підрозділів у наступному 2012 році. Наші кореспонденти акцентують увагу на проблемних питаннях розвитку міста.

Проблем чимало. Це стосується і роботи водоканалу, трамвайно-тролейбусного управління та розрахунків за використані енергоносії.

Хвилює особливо стан погашення заборгованої заробітної плати. Проте динаміка росту промислового та будівельного комплексу помітна.
Олена Астахова – директор департаменту економічного розвитку міської ради: «Позитивна динаміка спостерігалася у будівництві. Підприємства виконали завдання і наростили обсяги на 13 відсотків більше в порівнянні з попереднім роком. Виконано будівельно-монтажних робіт на 264 мільйона гривень або це становить 44 відсотки від обласного показника»

Микола Боровець , перший заступник міського голови, зазначив, що слід підвищити і виконавську дисципліну і більш прискіпливо ставитися до того куди і як використовуються бюджетні кошти. Скажімо, як він наполягає, чимало коштів втрачено на ремонт доріг. Але чи дороги стали від цього кращими?

Микола Боровець – перший заступник Житомирського міського голови: «Великі гроші потрачено але ми соціальні проблеми розв’язали. І я пропоную, скажімо до закінчення цього року послухати питання на виконкомі про ремонт доріг у 2011 році».

Чимало малих підприємств призупинили свою діяльність. Досі не створено сприятливі умови, як наголошувалось на засіданні виконкому, для підприємницької діяльності.

Сергій Гаращук – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради: « Сьогодні ми виходимо на фінішну пряму і ми повинні підготувати добрий старт для успішної роботи в 2012 році».

Прагнення добрі і обнадійливі. Але умови для успішної роботи завтра уже створюються сьогодні.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.