За підтримки депутатів-регіоналів на Коростишівщині оновлено шкільну їдальню на селі

З такої чудової нагоди, як оновлення шкільної їдальні чимало гостей прибуло до затишного подвір’я Городської з/о школи І-ІІІ ступенів Коростишівського району, щоб розділити радість всіх мешканців територіальної громади.

Хлібом-сіллю зустрічали гостинні господарі голову районної державної адміністрації Н.М.Котенко , голову районної організації Партії регіонів Ломакова Г.М., депутата обласної ради від Партії регіонів Никитюка О.А. За справу взялися професіонали: їдальню було оновлено в рекордно стислі терміни. «Та одного лише нашого завзяття явно було б замало, – зізнається директор школи Мельник М. Д.. – За допомогою ми зверталися до районної влади та спонсорів».

Кошти на капітальний ремонт їдальні були виділені із обласного бюджету за ініціатив депутатів обласної ради, голови районної організації ПР Ломакова Г.М. та депутата обласної ради від Партії регіонів Никитюка О.А.

Вдячність керівництву області , району за посиленну увагу, за турботу висловили діти, батьки, працівники школи, представники сільської ради.

Тепер школярі їстимуть смачні обіди у по-справжньому сучасних, комфортних та зручних умовах.

Підготовлено прес-службою обласної організації ПР

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.