Олександр Толстанов та експерти Світового банку відвідали Вінницьку область

За повідомленням Прес-служби МОЗ України, заступник Міністра Олександр Толстанов та експерти Світового банку на чолі з Паоло Беллі та Олександром Кацагою з робочої поїздкою відвідали Вінницьку область, яка є одним з пілотних регіонів з реформування. Під час поїздки вони ознайомилися з ходом реформування медичної галузі області, а також з безпосередньою роботою лікарів первинної ланки надання медичної допомоги.

У ході робочого візиту представники МОЗ України і експерти Світового банку відвідали Корделівську амбулаторію сімейної медицини та Калинівський Центр ПМСД, де поспілкувалися з колективом закладу.

На думку заступника Міністра Олександра Толстанова, дискусія з головними лікарями видалася дуже живою. "Коли терапевт і педіатр сидять поруч на прийомі і чують один одного та вчаться - це шлях до успіху реформи", - відзначив він.

Крім того, під час поїздки експерт Світового банку Паоло Беллі презентував проект Світового банку "Проблеми і пропоновані реформи системи охорони здоров'я в Україні" та поділився баченням щодо подальших кроків реформи.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.