МТС пропонує новорічну знижку 50% користувачам мобільного 3G-інтернету

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про початок новорічної акції для користувачів тарифу «Безлімітний без контракту» послуги швидкісного мобільного інтернету «МТС Коннект 3G».

Взявши участь у новорічній акції «50% Безкоштовно» з 12 грудня 2011 до 11 березня 2012 р., абоненти тарифу «Безлімітний без контракту» отримають на додатковий грошовий рахунок знижку 50% від суми, яку вони витратили на послуги «МТС Коннект 3G» у попередньому місяці акції. Під місяцем акції мається на увазі період з 12-го числа поточного місяця до 11-го числа наступного місяця включно.

Підключення до акції проводиться абонентом через «Інтернет-помічник», https://ihelper-prp.mts.com.ua. Зробити це можна так:
• у розділі «послуги та сервіси» вибрати пункт «перелік послуг»;
• вибрати закладку «підключити нову послугу» і пункт «акція «50% безкоштовно».

Підключення до акції – безкоштовне.

Для участі в акції «50% Безкоштовно» абоненту необхідно використовувати більше 50 грн. з основного грошового рахунку в місяці акції (місяць починає враховуватися з дати підключення до акції через «Інтернет-помічник»). Знижка (50% від суми, яку абонент витратив у попередньому місяці акції), нараховується на додатковий грошовий рахунок кожного 12-го числа наступного місяця. Максимальна сума нарахованої знижки – 85 грн. Ці кошти потрібно використати протягом 30 діб з моменту нарахування, в іншому випадку сума буде анульована.

Перевірити основний грошовий рахунок можна через «Інтернет-помічник» https://ihelper-prp.mts.com.ua. Щоб перевірити залишок нарахованої знижки, абоненту слід зв'язатися з оператором Центру обслуговування МТС, зателефонувавши за номером 111 (безкоштовно для абонентів МТС в Україні), або за номером 044 2400000 (відповідно до тарифів оператора абонента).

Про сервіс «МТС Коннект 3G»
МТС постійно вдосконалює й розширює покриття послуги «МТС Коннект 3G», що забезпечує якісне надання послуги. Зараз сервіс доступний абонентам більш ніж в 230 населених пунктах по всій Україні: у всіх обласних центрах, а також у великих і малих містах обласного і місцевого підпорядкування.

У 2011 році «МТС Коннект 3G» визнаний кращим телеком-сервісом в Україні за версією конкурсу Best of Kyiv 2010, що проводився виданням Kyiv Post.

Детальніше про акцію «50% Безкоштовно» можна дізнатися на сайті http://www.mts.com.ua, за коротким номером 111 (безкоштовно з мобільних МТС), або у фірмових салонах-магазинах оператора.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.