Чергу на українсько-польському кордоні ліквідовано

За повідомленням Прес-служби Державної митної служби, станом на 17.00 год 26 грудня 2011 року черга автомобільних транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення зовнішньоторговельних вантажів через МАПП «Ягодин», на в’їзд в Україну та виїзд за межі митної території України ліквідована.

Як повідомлялось раніше, черга сформувалась внаслідок зменшення 23 грудня пропускної спроможності пункту пропуску «Дорохуськ» (польська сторона). За інформацією польської сторони на 17.00 26 грудня відсутні вантажні автомобілі на в’їзд в Україну.

Посадовими особами Ягодинської митниці вживаються всі заходи щодо забезпечення безперебійного в'їзду вантажівок у зону митного контролю, пропуску відповідно до чинного митного законодавства понаднормової кількості вантажних транспортних засобів з метою запобігання накопиченню вантажного автотранспорту на під’їзних шляхах до МАПП «Ягодин» напередодні різдвяних свят, коли спостерігається найбільша їх кількість як на в’їзд в Україну, так і на виїзд за межі митної території країни, недопущення затримок пропуску автомобілів через митний кордон України.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.