Міністр внутрішніх справ представив особовому складу ГУБОЗ нового керівника

За інформацією прес-служби ГУБОЗ МВС України, сьогодні Міністр внутрішніх справ України генерал внутрішньої служби Віталій Захарченко представив особовому складу нового керівника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

ГУБОЗ очолив генерал-майор міліції Валерій Коряк, який раніше займав посаду начальника Департаменту кримінальної міліції МВС України.

Звертаючись до присутніх міністр зазначив пріоритетні напрямки діяльності підрозділів боротьби з організованою злочинністю, а саме наступальну боротьбу з економічною злочинністю, особливо з кримінальною корупцією, розкраданням бюджетних коштів, а також з міжнародними злочинними групами.
- Служба БОЗ повинна працювати ефективно та уникати дублювання роботи карного розшуку чи Державної служби боротьби з економічною злочинністю, - підкреслив Віталій Захарченко.

Наприкінці зустрічі очільник відомства побажав новопризначеному керівнику та особовому складу ГУБОЗ успіхів у службі та поздоровив з наступаючими святами.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.