Микола Костяк взяв участь у відкритті автомобільного руху на оновленій ділянці дороги М-14

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк взяв участь у відкритті автомобільного руху на оновленій ділянці дороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог) 177–178 км з побудованим новим шляхопроводом через залізницю.

Виступаючи на урочистому мітингу, керівник області привітав усіх із наступаючими новорічними святами та зазначив, що відкриття нового шляхопроводу через залізницю сприятиме збільшенню вантажних і пасажирських потоків, зменшенню транспортних витрат у собівартості продукції. Поліпшення умов руху має сприяти зменшенню кількості дорожньо-транспортних пригод та травматизму. Проведена робота забезпечила надійне сполучення між Херсоном та Миколаєвом.

Будівельні роботи виконані генеральною підрядною організацією державним підприємством «Херсонський облавтодор».

В результаті реконструкції ділянка автомобільної дороги відповідає параметрам І-б категорії з двома смугами руху в обох напрямках. Протяжність ділянки складає 1,9 км, протяжність шляхопроводу – 110 метрів.

Микола Костяк щиро подякував будівельникам за якісно виконану роботу, витримані терміни та відповідальність з якою працівники Херсонського облавтодору поставились до виконання завдання.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.