На Київщині ошукані військовослужбовці нарешті отримали житло

За сприяння губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка ошукані військовослужбовці Білої Церкви отримали житло

Днями перший заступник голови Київської обласної організації Партії регоінів, голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк відвідав місто Біла Церква. Він виконав приємну місію - вручив ордери на квартири 37 родинам воїнів-інтернаціоналістів та військовослужбовців запасу, які мешкають у місті.

Минулого року під час чергової поїздки до Білої Церкви Анатолій Присяжнюк дізнався про проблему білоцерківчан - десятки ветеранів Збройних сил були ошукані та позбавлені можливості отримати житло. В результаті послідовної роботи він добився виходу постанови Кабінету Міністрів, яка передбачила виділення 12 млн. 900 тис. гривень для придбання квартир для цієї категорії населення. Тож нині губернатор Київщини і вручив ордери на квартири 37 родинам воїнів-інтернаціоналістів та військовослужбовців запасу.

«Скажу відверто, 2011 рік був непростим, але ми гідно вирішили ті проблеми, які були. Чимало досягли саме на Білоцерківщині. Тут ми відкрили нову школу, відновили роботу одного з найпотужніших в Україні цукрових заводів - в Узині. На цьому не будемо зупинятися. Вже сьогодні в нас є багато нових проектів для Білої Церкви в освітній, культурній та медичній галузях», - повідомив на зустрічі з місцевою громадою Анатолій Присяжнюк.

Прес-служба

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.