«Фронт Змін» офіційно висунув від опозиції Дмитра Кропачова кандидатом в депутати Житомирської облради

Геннадій Зубко: «Обласна конференція партії офіційно висунула від опозиції Дмитра Кропачова кандидатом в депутати Житомирської облради»

Про це повідомив громадськість голова Житомирської обласної організації «Фронту Змін», депутат Житомирської обласної ради Геннадій Зубко.

«Напередодні відбулась обласна конференція «Фронту Змін», в ході якої було висунуто обиратися на позачергових виборах до Житомирської обласної ради по мажоритарному округу №41, що у Червоноармійському районі, кандидатуру Дмитра Кропачова. Його підтримують всі потужні опозиційні сили Житомирщини: «Фронт Змін», «Батьківщина» та «Українська платформа-Собор», - сказав Геннадій Зубко.

За його словами, наразі залишилось пройти процедурні моменти: подати документи на реєстрацію та зареєструватися.

«Дмитро Кропачов курує Червоноармійський район від «Фронту Змін», добре знає існуючі там проблеми та має поетапну програму по їх вирішенню. Довіра виборців та мандат депутата обласної ради допоможуть йому працювати значно ефективніше й підсилять опозицію в облраді. Впевнений, що спільними зусиллями опозиція отримає перемогу над провладним кандидатом й поповнить свій депутатський склад», - підсумував Геннадій Зубко.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.