МОЗ: Сьогодні Юлії Тимошенко її особистий масажист провів загальний масаж

17 січня 2012р. у зв'язку із зверненням начальника Качанівської виправної колонії (№ 54) до МОЗ України та Головного управління охорони здоров'я Харківської ОДА щодо надання консультативної допомоги Тимошенко Ю.В.до колонії прибула комісія на чолі з Першим заступником Міністра охорони здоров'я України.

Сьогодні Тимошенко Ю.В. було вперше проведено загальний масаж її особистим масажистом. Після закінчення сеансу масажу фахівці комісії МОЗ спільно з лікарями Качанівської виправної колонії зайшли до камери. Тимошенко Ю.В.сиділа за столом, від спілкування з фахівцями та медичного огляду відмовилась.

Фахівці комісії МОЗ ознайомились з первинною медичною документацією Тимошенко Ю.В.Комісія МОЗ України рекомендувала продовжувати лікування, в том числі лікувальну фізкультуру та лікувальний масаж.

Також фахівці прийшли до висновку, що лікарські засоби ГОМК (гаммооксі масляна кислота) або ГАМК (гаммоаміномасляна кислота), про які вказувалось у виступі колишнього міністра охорони здоров'я Поліщука М. Є., не мали показань до призначення, не призначались і не вводились у період перебування Тимошенко Ю.В.в Качанівській виправній колонії.

Згідно з висновками комісії МОЗ України протипоказань щодо проведення слідчих дій з Тимошенко Ю.В.не встановлено.

Прес-служба МОЗ України

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.