У продажу з'явився модем «МТС Коннект 3G» з телескопічною антеною

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», оголошує про початок продажу модему СТ-680, особливістю якого є вбудована антена, що забезпечує високу якість прийому сигналу.

Модем CELOT CT-680 підтримує стандарт зв'язку третього покоління CDMA 2000 1X EV-DO (швидкість вхідного трафіку становить до 3,1 Мбіт/с) і призначений для роботи з сервісом «МТС Коннект 3G».

Особливістю модему є наявність висувної вбудованої антени і роз’єму для установки зовнішньої антени, що дозволяє значно покращити якість сигналу в зоні невпевненого прийому.

CT-680 оснащений розміщеним на шарнірі USB-штекером, що дозволяє використовувати цю модель без подовжувача, має простий і ергономічний дизайн, відрізняється простотою та зручністю підключення до комп'ютера. Драйвери й додаток, необхідні для роботи пристрою, автоматично встановлюються при першому підключенні до ПК. Пристрій сумісний з ПК під управлінням ОС Windows ® XP Home або Professional (з Service Pack 2), Windows ® 2000 (з Service Pack 4), Windows ® Vista (32-/64-розрядні версії), Windows ® 7 (32-/64-розрядні версії), Mac OS версії 10.4 і вище.

При розмірі 90x35x11 мм модем важить 38 г.

Придбати новинку можна у фірмових магазинах МТС, а також у дилерів. Ціна на неї становить 399 грн. Акційна вартість складає 1 грн. у рамках пропозиції «Торнадо». Детально про пропозицію можна прочитати на сайті оператора за наступним посиланням www.mts.com.ua/ukr/tornado.php

Про сервіс «МТС Коннект 3G»
МТС постійно удосконалює і розширює покриття послуги «МТС Коннект 3G», що забезпечує якісне надання послуги. Зараз сервіс доступний абонентам більш ніж у 230 населених пунктах по всій Україні: в усіх обласних центрах, а також у великих і малих містах обласного і місцевого підпорядкування. З картою покриття сервісу можна ознайомитися за наступним посиланням: www.mts.com.ua/ukr/coverage_3g_map.php

У 2011 році «МТС Коннект 3G» визнаний кращим телеком-сервісом в Україні за версією конкурсу Best of Kyiv 2010, що проводився виданням Kyiv Post.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.