Партія регіонів розгорнула майже чотири тисячі пунктів обігріву населення в рамках соціальної акції «Зігрій людину теплом»

В Україні триває всеукраїнська соціальна акція Партії регіонів «Зігрій людину теплом»: майже 3,5 тисячі стаціонарних та ще понад 500 мобільних пунктів обігріву населення розгорнули свою роботу в усіх обласних та районних центрах країни.

Від початку акції, станом на 3 лютого, по допомогу до активістів Партії регіонів, які цілодобово чергують у відповідних пунктах обігріву, звернулися майже 60 тисяч нужденних. Найбільше людей відвідали намети у Дніпропетровській (10207), Донецькій (5672), Одеській (4354), Хмельницькій (3931) та Харківській областях (3511) та в місті Київ (5768).

Активісти ПР встановили намети для обігріву населення в місцях масового скупчення людей на всіх центральних майданчиках міст і містечок. Без своєчасної та оперативної допомоги не залишається жоден із сотень чоловік, котрі щодня звертаються по допомогу та у пошуках прихистку. Всі вони без винятку забезпечені теплою їжею та гарячими напоями. А ті, хто з певних причин залишився без телефонного зв’язку та потребує екстреної допомоги від рятувальних служб, можуть зателефонувати та викликати лікаря саме з пунктів обігріву, встановлених Партією регіонів.

Між тим, з огляду на невтішні прогнози синоптиків, а також значне зниження температури, очікується, що кількість людей, які звертатимуться по допомогу до активістів ПР протягом найближчих трьох діб, лише зростатиме.

Нагадаємо, що, крім мобільних пунктів, протягом періоду значного похолодання з 8.00 до 20.00 в Україні працюватимуть також пункти обігріву в приміщеннях місцевих партійних організацій, місцевих відділень ВМГО «Молоді регіони», громадських приймальнях Партії регіонів та приймальнях народних депутатів і депутатів місцевих рад від ПР, куди можна так само звернутись по допомогу.

В той же час партійні активісти в усіх областях країни взяли під опіку самотніх людей похилого віку, інвалідів, багатодітні родини та співпрацюють з місцевими організаціями соціального захисту щодо мінімізації наслідків від значного зниження температури.

Попри це, активісти Партії регіонів рекомендують людям не виходити на вулицю без зайвої необхідності, ретельно підбирати теплий одяг, аби вберегтися від переохолодження, та закликають усіх небайдужих згуртуватися, аби допомогти тим, хто цього потребує.


Прес-служба Партії регіонів

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.