Мер Житомира розпорядився відновити навчання у школах міста. Розпорядження

УКРАЇНА
м. Житомир
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ


від 03.02.12р. № 64
м. Житомир


Про відновлення навчально-виховного
процесу у загальноосвітніх та позашкільних
навчальних закладах


У зв’язку з офіційним прогнозом Житомирського обласного центру з гідрометеорології про підвищення температури повітря до допустимих санітарних норм та рекомендаціями міської санітарно-епідемілогічної станції,

1. Управлінню освіти міської ради (Арендарчук В.В.):
1.1. З 6 лютого 2012 року відновити навчально-виховний процес для учнів 1-11 класів навчально-виховних комплексів, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста.
1.2. Тримати на постійному контролі температурний режим в навчальних закладах міста.
1.3. Продовжувати роботу по забезпеченню заходів з попередження травматизму, проведенню просвітницької роботи з профілактики гостро-респіраторних вірусних інфекцій та грипу.
2. Управлінню комунального господарства міської ради (Марцун О.В.) забезпечити безперебійну подачу теплоносія відповідної температури на дошкільні, загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади.
3. Управлінню по зв'язках з громадськістю міської ради (Білобровець О.М.) через засоби масової інформації поінформувати населення міста про відновлення навчально-виховного процесу у навчально-виховних комплексах, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста.
4. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (Дідківський М.В.) надавати щоденну інформацію щодо прогнозу погоди в м. Житомирі (температури, швидкості руху та вологості повітря) для подальшого реагування.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бочковського О.М., Боровця М.П.

Міський голова
В.М. Дебой

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.