Керівництво області обіцяє всебічну підтримку програмам розвитку Володарськ-Волинського району

Серед інших тем, про це вчора під час прямого ефіру на "Житомирській хвилі" говорив заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради і голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку Олександр Никитюк. Слухачі звернулися за поясненнями, чому до цього часу у районі не будуються мережі газопостачання, на що Олександр Никитюк відповів:

"У нас намічено план газифікації, в тому числі і Володарськ-Волинському районі. На жаль, мушу констатувати чомусь за стільки десятків років ніхто не спромігся попрацювати для цього району. Але я хочу вас запевнити, що розбазарювання району закінчено. Ви подивіться які там магнати зараз працюють і це добре, що люди залучають туди інвестиції. Але ж не тільки вивозити будемо звідти. Керівництво району поставило питання про радикальну зміну вектору. Він буде направлений на поліпшення добробуту усіх об’єктів району, в тому числі, і того, що стосується газифікації. З цього року вже буде започатковано програму"
Також заступник голови облдержадміністрації повідомив про заплановані на цей рік для області держсубвенції, що будуть спрямовані на реалізацію регіональних програм соціально-економічного розвитку.

"До Житомирщини передбачено цілий ряд субвенцій з держбюджету місцевим бюджетам на загальну суму 130,6 мільйонів гривень, а це майже у 8 разів більше, ніж минулого року. Тобто, коли запрацювала економіка, із держбюджету немає великого ризику виділення нам субвенцій на подальший розвиток. Це ствердження того, що кошти виділені і будуть практично втілені на благо громади області"

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.