«Свобода» заявляє про порушення на виборах у Червоноармійському районі

12 лютого виявлені численні порушення виборчого законодавства на більшості дільничних виборчих комісіях у Червоноармійському районі. Як відомо, цього дня відбуваються проміжні вибори до Житомирської обласної ради по 41-му мажоритарному округу.

Так, у с. Очеретянка секретар комісії масово видавала виборчі бюлетені виборцям без пред’явлення паспорту громадянина України. Журналістами складено 5 актів по факту цих порушень, проте секретар продовжувала видавати бюлетені, посилаючись на наявність рішення дільничної комісії.
Аналогічні порушення були зафіксовані у с. Пулино-Гута та інших населених пунктах району.

Спостерігачі та журналісти відзначають той факт, що при голосуванні на дому непропорційно велика кількість віддається за кандидата від партії «Фронту змін» Д. Кропачова. У с. Івановичі виявлено, що багато громадян, які нібито зверталися із заявами про голосування на дому, таких заяв не писали. Зараз ведеться перевірка на предмет можливої підробки документів.

У Червоноармійську та с. Івановичі офіційний спостерігач від «Фронту змін» був помічений при підвозі на приватному автомобілі виборців до виборчих дільниць, про що спостерігачами та журналістами складені відповідні акти.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.