Житомирські студенти збирають кошти для онкохворих дітей

Як повідомляє Жіночий журнал Житомирянка.інфо, до Всесвітнього дня онкохворої дитини, який відзначається 15 лютого, з 1 лютого по 25 лютого 2012 року в Житомирі проходить благодійний марафон із збору коштів на лікування онкохворих дітей «Разом до життя». Організатори марафону - благодійна організації «Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом до життя» звернулися до всіх житомирян не залишатися байдужими та допомогти онкохворим дітям у боротьбі за своє право на життя.

Житомирські студенти збирають кошти для онкохворих дітей


Ідейним ініціатором марафону виступив Житомирський Національний Агроекологічний Університет. З проханням підтримати марафон до присутніх звернувся проректор з соціально-економічних питань ЖНАЕУ Ширма Володимир Васильович. За його словами, річна потреба онкогематологічного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні до існуючого бюджетного фінансування для забезпечення лікування своїх маленьких пацієнтів у повному обсязі становить понад 3,5 млн. грн. Чималі кошти! Але якщо кожен мешканець нашого міста буде щодня допомагати цим дітям у розмірі всього 4 копійки, то цю проблему буде вирішено.

Житомирські студенти збирають кошти для онкохворих дітей


Проректор з соціально-економічних питань ЖНАЕУ Ширма Володимир Васильович

Протягом марафону в організаціях та установах, у навчальних закладах міста відбуватимуться благодійні ярмарки, аукціони, збір пожертвувань. 15 лютого 2012 року біля центрального входу ТРЦ Глобал відбудеться акція «Запали свічку».

Головна подія марафону відбуватиметься 20 лютого 2012 року о 18.30 у приміщенні Житомирського обласного музично-драматичного театру, де проходитиме благодійний концерт за участю зірок української естради. Євгенія Власова, Валерій Харчишин та гурт «Друга ріка», Василь Бондарчук, група «С.К.А.Й.» Олександр Воєвуцький та інші виконавці приєдналися до проведення благодійного марафону із збору коштів на лікування онкохворих дітей «Разом до життя».

Запрошення на концерт розповсюджуватимуть волонтери в ТРЦ «Глобал» біля центрального фонтану з 12.00 до 20.00.

Спеціально для благодійного марафону відкритий рахунок в УкрЕхімБанку.


Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Житомирі
Україна, 10014, м. Житомир
вул. Перемоги, 23
Р/р № 26003015214916
МФО 311324
Благодійна організація "Фонд допомоги онкохворим дітям "Разом до
життя"
Код 37446179


За словами керуючої філією АТ “УкрЕхімБанк” в м. Житомирі Савчук Світлани Василівни, всі операції по цьому рахунку безкоштовні, а сам рахунок прозо-відкритий, тобто банк предоставляє всю інформацію про операції рахунку при зверненні громадян.

Для довідок стосовно надходження коштів на рахунок відкрита гаряча лінія за телефоном: 44-93-93.

По закінченні прес-конференції були опечатані скриньки для збору коштів, які будуть розміщенні в Вищих навчальних закладах міста.

Житомирські студенти збирають кошти для онкохворих дітей


Житомирські студенти збирають кошти для онкохворих дітей


Житомирські студенти збирають кошти для онкохворих дітей

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.