Офіційно: Чому пішов у відставку головний регіонал Житомира

Микола Туфанов, який очолював Житомирську міську організацію з 2002 року, подав заяву про звільнення від обов’язків голови міської організації за власним бажанням. Про це він повідомив делегатів XXII конференції Житомирської міської організації Партії регіонів, другий етап якої відбувся 8 лютого.

Попередньо про своє рішення М.Туфанов повідомив керівника обласного партійного осередку Сергія Рижука та виконком міської організації. Делегати одноголосно підтримали прохання Миколи Григоровича про звільнення. Голова обласної організації Партії регіонів Сергій Рижук висловив щиру подяку Миколі Григоровичу за плідну багаторічну працю по розбудові і зміцненню партійної структури. Очільник партійної організації області вручив Миколі Туфанову грамоту від голови Партії регіонів Миколи Азарова, передав щирі слова вдячності та висловив переконання, що всі найкращі напрацювання Миколи Туфанова, як керівника партійного осередку, будуть служити партійній справі і надалі сприяти зміцненню партійної організації обласного центра.
На посаду керівника міської організації Сергій Рижук запропонував кандидатуру Володимира Дебоя, житомирського міського голови. При цьому Сергій Миколайович наголосив, що в області вже існує позитивна практика поєднання партійних та державних посад і вона виправдовує себе.

Делегати конференції, які взяли участь у обговоренні питання, дякували Миколі Туфанову за ефективну роботу і висловлювали переконання, що Володимир Дебой продовжить найкращі традиції партійного будівництва, буде розвивати і примножувати надбання минулих років.

Рішення про обрання нового керівника було прийнято одноголосно.
Виступаючи перед депутатами, Володимир Дебой подякував за високу довіру і наголосив на тому, що усвідомлює велику відповідальність не лише перед однопартійцями, а й перед всіма жителями міста за доручену роботу.

Володимир Михайлович зауважив, що Житомир по багатьом показниками соціально-економічного розвитку повернув собі перші позиції в області, і це є важливим свідченням ефективності політики міської влади. Поєднуючи партійну роботи з діяльністю міського голови, Володимир Дебой зможе сформувати команду однодумців, які плідно працюватимуть на благо міста і його жителів.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.