У Києві СБУ ліквідувала нарколабораторію

Співробітники СБУ спільно з міліцією викрили та припинили діяльність нарколабораторії у Печерському районі столиці.

За повідомленням Прес-центру СБ України, 17 лютого ц.р. правоохоронці затримали, орендованій квартирі багатоповерхівки 3-х осіб, які виготовляли тут та збували особливо небезпечну психотропну речовину – амфетамін.

Встановлено, що організатор протиправного бізнесу – громадянин Республіки Білорусь. Через мережу Інтернет зловмисник отримував рецептури виготовлення наркотиків та особисто їх виробляв. Двоє його спільників – кияни 1988 р.н. та 1989 р.н. шукали серед мешканців Києва наркозалежних клієнтів та збували їм психотропи.

Під час обшуків у зловмисників вилучено жорсткий диск з інформацією про правила виготовлення наркотиків, спеціальне обладнання, колби, електронні ваги, хімічні речовини та прекурсори, при сполученні яких зловмисники отримували амфетамін. Вилучено також 50 грамів готової до збуту психотропної речовини.

За матеріалами СБУ органами міліції стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. За рішенням суду стосовно зловмисників обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.