Наталія Королевська: У квітні ми презентуємо «Нову країну»

У квітні відбудеться презентація нової економічної моделі розвитку України – «Нова країна». Про це в Полтаві заявила Наталія Королевська, лідер УСДП, народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»), на Форумі людей справи.

«Ми закінчуємо розробку та вже на початку квітня презентуємо завершений варіант концепції економічної моделі нової країни. Для її розробки були створені робочі групи за всіма напрямами української економіки, починаючи від галузей промисловості, малого та середнього бізнесу, та завершуючи соціальною сферою – охороною здоров'я, освітою. У кожній з цих груп сьогодні працюють професіонали, для того щоб зібрати та комплексно опрацювати всі пропозиції від людей», – зазначила вона.

Наталія Королевська переконана, в опозиції до влади знаходиться весь народ України, будь це мешканці Луганська чи Львова, Донецька чи Полтави. «Сьогодні у людей вже немає ані терпіння, ані довіри, ані бажання далі бути співучасниками дій нинішньої влади. Проїхавши всією країною, зустрічаючись з підприємцями, молоддю, представниками громадських організацій, ми дійшли висновку: об'єднує всю країну – економіка. Тому, наше завдання – залучити громадян до розробки єдиного плану економічного розвитку країни», – наголосила народний депутат.

«Я закликаю всіх не байдужих до майбутнього своєї країни взяти участь у розробці даної концепції, щоб це був єдиний план розвитку країни для кожної людини, яка вірить та знає – зміни на краще можливі», – резюмувала лідер УСДП.

Наталія Королевська також зазначила, що докладе всіх зусиль для того, щоб опозиція в парламенті підтримала дану концепцію розвитку країни.

Довідка
«Форум людей справи» – цикл зустрічей у регіонах України з представниками ділових кіл та місцевої влади. Його мета – обговорення проблем розвитку економіки, підприємництва, взаємодії влади та бізнесу в процесі перетворень, спрямованих на підвищення соціальних стандартів та добробуту громадян. Протягом 2011-2012 рр. проведено понад 20 зустрічей у цьому форматі.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.