Тимошенко буде першим номером у виборчому списку опозиції

Справжнім лідером опозиції є Юлія Тимошенко, тому саме вона повинна бути першим номером у списку об'єднаної опозиції на майбутніх виборах до Верховної Ради.

Про це сьогодні заявив Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов під час підписання угоди про об'єднання зусиль на виборах до парламенту між «Батьківщиною» та Народним рухом.

Стосовно першої п'ятірки майбутнього списку, Турчинов повідомив, що це питання вирішуватиметься на з'їзді, де будуть присутніми не тільки члени партії «Батьківщина», а й Народного руху України, партії «Реформи і порядок» та «Народна самооборона».

Крім того, політик наголосив, що процес єднання опозиції не завершений.

«Відчуваю, що сьогодні немає жодної реальної опозиційної сили, яка б не відчувала і не розуміла важливості і необхідності об'єднання», - зазначив він.

Олександр Турчинов додав, що зараз ведуться консультації з усіма реальними опозиційними силами з питань об'єднання навколо єдиного партійного списку і списку по мажоритарних округах.

«Вірю, що всі реальні опозиційні сили об'єднаються в один потужний кулак, який захистить Україну і відновить у нас і демократію, і європейську перспективу, і захистить людей», - резюмував Турчинов.

Прес-служба

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.