На Житомирщині Володимир Литвин сьогодні започаткував акцію «Книга повертається до школи»

У понеділок під час робочої поїздки до Житомирської області В.Литвин у рамках акції «Книга повертається до школи» передав Довбиській загальноосвітній школі першого - третього ступенів Баранівського району комплект підручників, книг з серії «Бібліотека шкільної класики» та словники.

За повідомленням прес-служби, В.Литвин заявив, що до першого вересня цього року кожна школа Баранівського району отримає по два підручники з різних дисциплін для кожного учня.

Керівник парламенту зазначив, що кожна дитина має «працювати з книжкою і спілкуватися з нею». На переконання В.Литвина, діти повинні отримати гідну освіту, нині кожній дитині «вкрай важливо відбутися».

За його словами, школярі мають усвідомити, що їм «потрібні знання, а не просто атестат чи диплом».

Керівник парламенту оглянув приміщення школи, зустрівся з її трудовим колективом і вручив відзнаки Верховної Ради України кращим педагогам школи.

В.Литвин також побував у Довбиському дитячому садку, оглянув відремонтовані приміщення і зустрівся з працівниками цього дошкільного навчального закладу. Кращі педагоги отримали від В.Литвина відзнаки Верховної Ради України.

Керівник парламенту також передав дитсадку дитячу літературу.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.