Територіальна громада Житомирського району влаштувала спортивне свято

За повідомлення прес-служби обласної ради, у в с. Левків відбулася першість Житомирського району з міні-футболу. Спортивне свято, в якому взяли участь 12 команд, а також вболівальники сусідніх територіальних громад, пройшло 4 березня у приміщенні Левківської загальноосвітньої школи.

Учасників змагань урочисто привітав заступник голови Житомирської обласної ради, член Національного Олімпійського комітету України Михайло Чигир. Він побажав спортсменам вагомих перемог та примноження яскравих спортивних традицій рідного краю.

Михайло Чигир вручив команді фізкультурно-спортивного клубу с. Левків, яка минулого року була учасником Всеукраїнських змаганнях сільських і селищних рад України і виборола там почесне п’яте місце, нагороди Житомирського обласного відділення НОК України. Почесною грамотою Житомирського обласного відділення НОК було нагороджено Левківського сільського голову Олександра Окочу. Учні Левківської загальноосвітньої школи з рук Михайла Чигиря отримали футбольні та волейбольні м’ячі.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.