На Київщині нападників на АЗС затримали... самі заправники

За інформацією правоохоронців, до чергової частини Броварського міськвідділу міліції на телефон спецлінії «102» надійшло повідомлення про пограбування заправки на 59-кілометрі автодороги Київ-Чернігів.

З’ясувалося, що до торгівельної зали АЗС зайшли двоє невідомих, ще троє зловмисників знаходилися в машині. Доки один із нападників бився з охоронцем, інший схопив за шию продавця-консультанта, спробувавши таким чином залякати жінку, після чого забрав із каси п’ять з половиною тисяч гривень. Втім співробітниця АЗС все ж таки спромоглася натиснути кнопку тривоги та покликати на допомогу операторів. Почувши здійнятий галас, заправники не забарилися і не дали чолов’язі накивати п’ятами. Зрозумівши, що товариш упіймався «на гарячому», спільники на автомобілі разом з іншим нападником поїхали з місця події.

У грабіжника, якого правоохоронці затримали в приміщенні вилучили гроші та доправили до відділу міліції. Виявилося, що молодий чоловік уже був раніше судимий за аналогічний злочин. Інших чотирьох учасників пограбування після ряду оперативно-розшукових заходів встановили та затримали вже за добу. Наймолодшому із них лише 19 років, а найстаршому 40.

Наразі працівники міліції перевіряють всіх затриманих на причетність до скоєнні інших злочинів на території області. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 (розбій поєднаний з проникненням у житло чи сховище) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, зловмисникам загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.