У Житомирі ВО «Свобода» виступила на захист постраждалих інвесторів будівельної компанії «Олвіта-Буд»

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі Житомирської обласної організації ВО «Свобода», 20 березня 2012 року в Житомирі, перед будівлею облради, відбувся мітинг вкладників будівельної компанії ТОВ «Олвіта-Буд».

Зі слів учасників зібрання, 2009 року 64 людини інвестували свої гроші в будівництво комплексу житлових будинків по вул.Ватутіна. Інвестиції здійснювалися через Фонд фінансування будівництва в Київській філії АКБ «Західінкомбанк», але обіцяного житла досі не отримали. Більше того, вже майже два роки жодних робіт на об’єкті не ведеться. Одним з організаторів цієї оборудки є очільник комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин, який одночасно є директором ТОВ «Олвіта-Буд».

У Житомирі ВО «Свобода» виступила на захист постраждалих інвесторів будівельної компанії «Олвіта-Буд»


Відгукнувшись на запрошення інвесторів їх підтримали представники Житомирської міської організації ВО «Свобода» та інших опозиційних сил, які вимагали від влади втрутитися в ситуацію, що склалася навколо будівництва.

Мітингувальники тримали в руках плакати з вимогою до забудовників та міської влади.

«Люди, які клопіткою і наполегливою працею заробляли на власне помешкання повинні отримати своє законне житло. Усілякі намагання недобросовісних бізнесменів перешкоджати вкладникам отримати власні квартири є злочином! Захищаючи права цих людей, ми вимагаємо від правоохоронних органів знайти та покарати винуватців, а також звертаємося до міської та обласної влади з вимогою віднайти механізм завершення будівництва об’єкту», – зазначив голова житомирської міської організації ВО «Свобода» Михайло Сліпченко.

У разі якщо влада не почує вимог протестувальників, учасники мітингу пообіцяли продовжити акції протесту у більш радикальний спосіб.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.