На Житомирщині Литвин заговорив про вибори мера Києва

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає недоцільним одночасне проведення виборів міського голови Києва, міської ради і виборів народних депутатів, повідомляє прес-служба.

Відповідаючи на запитання журналістів у смт. Червоноармійськ Житомирської області, де керівник парламенту 24 березня перебував з робочою поїздкою, В. Литвин підтвердив інформацію про те, що нині вже проговорюються різні дати проведення виборів у місті Києві. За його словами, «йде пошук оптимальних варіантів» .

Водночас Володимир Литвин висловив переконання, що вибори у місті Києві повинні відбутися, «це питання важливе і визначальне, оскільки потрібно обрати і міського голову, і міську раду, і час їх проведення це питання, яке потребує дискусії».

В інтерв´ю журналістам В.Литвин підкреслив, що він «проти одночасного проведення виборів у Києві з виборами народних депутатів: людям треба дати можливість зробити осмислений вибір щодо одного інституту або київської влади, або щодо парламенту».

При цьому В.Литвин додав, що «оскільки змістити чи відтермінувати дату парламентських виборів не можна, то треба думати щодо дати проведення місцевих виборів у столиці».

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.