Середньовічний замок на Житомирщині потрапив до списку кращих готелів України

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі Ольги Богомолець, « Замок Радомисль», який відомий меценат та громадський діяч Ольга Богомолець відновила на місці середньовічної паперової фабрики Києво-Печерської Лаври, увійшов до ТОП-100 кращих готелів України. Він також став єдиним готельним комплексом Житомирщини, що потрапив до переліку найкращих.

Диплом «Замку Радомисль» було присуджено Асоціацією готелів та готельних об’єднань України спільно з Радою з питань туризму і курортів. Оголошення результатів відбулося під час XVII Міжнародної туристичної виставки UITT 2012, яка проходить у Києві.

Середньовічний замок на Житомирщині потрапив до списку кращих готелів України


Головною метою складання рейтингу було визначення сотні найкращих готелів, що відповідають європейським стандартам та зможуть прийняти гостей під час проведення Євро-2012.

Для формування списку була створена авторитетна експертна комісія, яка проводить категоризацію готелів. За десятибальною шкалою експерти оцінювали не тільки загальний рівень готелю, але і якість номерів, службу харчування, а також роботу персоналу.

Головними перевагами «Замку Радомисль», які дозволили готелю потрапити до списку найкращих є унікальність будівлі комплексу, природні умови навколо та рівень обслуговування персоналу.

Замок, збудований на місці «папірні» 1612 року, знаходиться посеред ландшафтного парку між двома водоспадами, які насичують повітря оздоровлюючими аероіонами, а хвойні ліси навколо — ефірними оліями, тому повітря тут має лікувальні властивості.

Тут також розташований єдиний в світі музей української домашньої ікони, що налічує понад 5000 експонатів. У замку є одна з кращих в Європі зал для камерної музики, зала для урочистих церемоній та бізнес-заходів.

Комплекс розрахований на людей, які цікавляться історією і культурою України, а також любителів екотуризму.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.