На Житомирщині 16-річний юнак вбив свого товариша

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в СЗГ УМВС України в Житомирській області, у Коростені, що на Житомирщині, 1 квітня 16-річний парубок смертельно травмував свого 15-річного товариша.

Близько 17.00 до Коростенського МВ УМВС України в області надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці райцентру виявлено труп хлопця з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Попередньо встановлено, що група молоді упродовж дня розважалась та вживала спиртні напої. Між двома хлопцями постійно виникав конфлікт, який увечері врешті набув трагічної розв’язки. 16-річний парубок на вулиці, поблизу свого будинку, після спільного вживання алкоголю на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, наніс удар ножем в область серця своєму товаришеві – 15-річному місцевому жителю.

Медики, які прибули за викликом очевидців події, на жаль, уже не могли допомогти потерпілому.
Працівники міліції затримали підозрюваного.

Як розповів начальник відділу Слідчого управління УМВС України в Житомирській області Юрій Резніченко, відносно парубка наразі порушено кримінальну справу за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До речі, лише місяць тому відносно нього судом винесено вирок щодо умовного терміну покарання за вчинення крадіжки.
Розслідування, яке з’ясує остаточні обставини та мотиви вчинення злочину, триває. Окрім того, працівники міліції перевіряють, де саме неповнолітні відпочивали і мали можливість придбати спиртне.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.