Житомирські депутати-регіонали взяли активну участь у загальноміському прибиранні

31 березня на вулицях Житомира вже з самого ранку можна було побачити чимало людей (причому не лише працівників КВЖРЕПів) із лопатами, віниками, щітками для побілки та іншим знаряддям. Адже цього дня було оголошено загальноміське прибирання.

На заклик міського голови, голови Житомирської міської організації Партії регіонів Володимира Дебоя долучитися до благоустрою відгукнулися всі: і підприємці, і представники громадських та політичних організацій, і працівники КВЖРЕПів у повному складі, і житомиряни, яким не байдужа доля міста. Вийшли на вулиці на прибирання та посадку дерев також весь виконавчий комітет та частина депутатів Житомирської міської ради, які розподілили найбільш захаращені території та навели там лад.

Активно до загальноміського прибирання та благоустрою долучились Житомирський міський голова разом із усіма заступниками, депутати Житомирської міської ради від фракції Партії регіонів.

«Сьогодні, за попередніми даними, вийшли близько трьох тисяч людей на прибирання міста. Ми, до речі, закликали всі політичні сили вийти прибирати місто. І не тому я приїхав подивитися, що тут присутні представники Партії регіонів, хоча… і тому також. Мені приємно, що на «Мистецьких воротах» цей перший крок зробили і проявили ініціативу саме вони. А де інші?.. А зараз хочу проїхати у бік Польової і подивитись на фруктовий сад – чи є там ті люди і ті політичні сили, які дуже піарилися на Ботанічному саду, - поділився Володимир Дебой. - Я впевнений: хто б не був міським головою, якими б не були керівники виконкому чи депутати, але якщо в людей буде почуття патріотизму та любові до свого міста, то воно, точно, стане кращим».

Під час загальноміського благоустрою у місті висаджено не одну сотню дерев і кущів (горобина, декоративні насадження, туї, липи та ін.). Здійснювалося організоване прибирання територій від сміття із залученням всієї необхідної техніки та знаряддя праці комунальних підприємств, КВЖРЕПів, кронування та побілка дерев, фарбування сміттєзбірних урн тощо. Колективи ПАТ «Ліктрави», ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод», ЗАТ «Приватбанк» та інших підприємств, установ, учнівські та студентські колективи, представники Партії регіонів, молодіжних організацій, комунальних служб, працівники КВЖРЕПів та житомиряни працювали у парках, на територіях власних підприємств, прибудинкових територіях, вулицях, дорогах, біля навчальних закладів.

Прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.