На Житомирщині ДСО завадила злодіям «обчистити» комбінат

Володарсько-Волинський район Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДСО при УМВС України в Житомирській області, у Володарськ-Волинському районі черговий наряд Державної служби охорони затримав двох чоловіків, які намагалися скоїти крадіжку металевих виробів на одному з виробничих комбінатів району.

Під час патрулювання території Володарськ-Волинського району працівники Малинського відділення ДСО, що входили у склад чергового наряду, помітили насторожену поведінку двох осіб, що пересувалися територією одного з виробничих комбінатів, прямуючи до приміщення котельні. Чоловіки постійно оберталися, ніби будь-що бажали залишатися непомітними.

Зважаючи на пізній час доби, роботи на виробництві вже припинилися, а отже правоохоронці вирішили з’ясувати, хто ці підозрілі особи.

Вже за декілька хвилин, які знадобилися правоохоронцям, аби дістатися до котельні, стало зрозуміло: непрохані пізні гості намагаються скоїти крадіжку виробів з металу. Саме за цим заняттям державними охоронцями й були затримані двоє жителів Володарськ-Волинського району, одному з яких - 50, іншому – 26 років.

Обох чоловіків було доставлено до місцевого райвідділку міліції, де їм довелося пояснювати свої наміри. Зловмисникам загрожує кримінальна справа за ст.185 (Крадіжка) Карного кодексу України.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.