На Житомирщині розглядається інвестпроект вартістю 20 млрд дол

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Житомирській ОДА, Житомирщина докладає багато зусиль для популяризації свого інвестиційного потенціалу серед інвесторів та бізнес-кіл. У цьому році було організовано ряд зустрічей з потенційними інвесторами: з генеральним директором ТОВ «ДКП «Фармацевтична фабрика» (м. Житомир) та представником англійської компанії VINAME ltd щодо реалізації компанією VINAME ltd на території Житомирського району інвестиційного проекту по розширенню виробничих можливостей «ДКП «Фармацевтична фабрика»; з керівництвом польської компанії «Pronar», яка займається виробництвом сільськогосподарської та комунальної техніки.

Під час зустрічі було обговорено питання налагодження дистрибуції продукції згаданої компанії, а також перспективи запровадження її виробництва на території області.

На сьогодні в області опрацьовується можливість реалізації масштабного інвестиційного проекту російської компанії ЗАТ «Тверський нафтопереробний комплекс» з будівництва та експлуатації нафтохімічного комплексу вартістю близько 20 млрд. дол. США.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.